Szentes Frigo Jégpálya 5 éve együtt

Facebook

A jégpályáról

Csoportkép Üdvözlünk a Szentesi Jégpálya honlapján!

Idén ősszel már az ötödik korcsolyaszezon kezdődik a Szentes-Frigo Jégpályán!

Az ötven főt befogadó, 600 m2 alapterületű, fedett jégfelület 2013. november 1-től tavaszig, az időjárástól függetlenül folyamatosan várja a téli sportok kedvelőit.

A korábbi évekhez hasonlóan hétköznap délelőttönként és kora délután csoportosan lehet korcsolyázni, ez az időszak az iskolák számára előzetes egyeztetés alapján fenntartott időszak. Jó hír, hogy tavaly már a szentesi iskolások mellett rendszeresen üdvözölhettünk más településekről érkező iskolásokat is.

Csütörtök és péntek délután, valamint a teljes hétvégén a jég egyórás, illetve kétórás turnusokra felosztva áll a nagyközönség rendelkezésére. Továbbra is él az internetes és a telefonos helyfoglalási rendszer (lásd Foglalás menüpont), amelyet főleg a népszerű időpontokra vonatkozóan mindenképp ajánlatos használni. A fennmaradó szabad helyekre érkezési sorrendben lehet besiklani. Jégkorongozásra csoportos pályabérlés esetén van lehetőség.

A jégpálya helyszínt és igény szerint egyéb szolgáltatást nyújt csoportos rendezvények, pl. szülinapok, céges családi napok megrendezéséhez is, előzetes foglalás alapján.

Idén is működik a jégbár, ahol a méltán híres forró csoki mellett alkoholmentes italok és harapnivalók várják a megfáradt korcsolyázókat és kísérőiket.

Térítés ellenében vállalunk korcsolyaélezést és lehetőség van jó minőségű korcsolyacipők bérlésére, amelyek nagy számban és széles méretválasztékkal sorakoznak a polcokon.

Végül 5 ÉRV, amiért érdemes minket meglátogatni:

  1. Mindig kifogástalan minőségű jégfelület
  2. Pénztárcabarát árak
  3. A legfinomabb forró csoki
  4. Hangulatos környezet
  5. Vidám sportolás jó társaságban

Szeretettel várunk mindenkit!
Szentes-Frigo Kft.


Hírek


Fotók